• Over rijschool Geluk

 • Over Rijschool Geluk

  Voor het volgen van rijlessen ben je bij Rijschool Geluk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd als rijschool in het geven van les in een schakelauto of een automaat. Bij Rijschool Geluk ben je verzekerd van een vakkundige aanpak door mensen met kennis van zaken. Wij weten dat een persoonlijke aanpak belangrijk is. Het lesprogramma wordt per cursist aangepast zodat, iedereen maatwerk krijgt. De één wilt een extra rustige aanpak, terwijl de ander juist heel vlot alles wilt doorlopen. Ook luisteren wij graag naar jouw bijzondere wensen als het om autorijden gaat.

  Wij leren iedereen graag op zijn eigen manier een goede verkeersdeelnemer worden. We leren je omgaan met het voertuig en het verkeer en leren je hoe je op een veilige manier van A naar B komt. Rijschool Geluk biedt naast de reguliere trajecten voor het automaat rijbewijs ook trajecten aan voor mensen met een medische beperking. Je kunt hierbij denken aan psychische zaken, zoals autisme, concentratiestoornissen of een leerachterstand. Ook met fysieke beperkingen, zoals motorische problemen weten wij raad. Is het probleem te specialistisch, dan zoeken wij graag met u mee binnen ons uitgebreide netwerk naar een passende oplossing.

  Rijschool Geluk is een verkeersschool in Brabant en Zeeland. We verzorgen rijlessen in de regio's gemeenten Steenbergen, Eiland Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal en de Zeeuwse-eilanden. Je kunt bij Rijschool Geluk terecht voor het halen van je autorijbewijs, zowel handgeschakeld als automaat. Wij vergroten jouw mobiliteit en vrijheidsbeleving.

  Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weten we wat de klant wil. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Onze missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

 • Flexibel en betrokken

  Flexibel

  Door de flexibele instelling van het bedrijf kunnen we maatwerk en persoonlijke begeleiding bieden. Het opleidingstraject bij Rijschool Geluk gaat veel verder dan enkel de rijlessen achter het stuur. Wij leiden mensen op volgens effectieve lesmethodes en maken gebruik van de modernste middelen, waardoor kandidaten vlot de rijopleiding kunnen doorlopen en snel slagen voor het praktijkexamen.

  Betrokken

  Door onze persoonlijke betrokkenheid bij jouw rijopleiding en onze dynamische opzet, zijn we in staat om jou op een vlotte wijze een volwaardige bezitter van het Nederlands rijbewijs te maken. We sturen onze cursisten zelfverzekerd en besluitvaardig de weg op als goede verkeersdeelnemers.

  Rijschool Geluk maakt jouw rijopleiding een uniek, memorabel moment. Kwaliteit staat voorop en we bieden dit graag aan voor een voordelige prijs.

 • Vaste instructeur

  Onze rij-instructeur(s) zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen. Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Rijschool Geluk te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden.

 • Professionele begeleiding

  Rijschool Geluk biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden! Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag mee met je.

 • Degelijk lesvoertuig

  Wij rijden uitsluiten met jonge, betrouwbare lesvoertuigen. Daarnaast onderhouden wij alle voertuigen volgens een strak protocol, zodat een goede werking gegarandeerd is. Goed gereedschap is het halve werk. je hoeft dus nooit bang te zijn voor technische mankementen door veroudering of achterstallig onderhoud.

 • Eerlijk en open

  Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten  waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn. Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben.

 • Versnelde trajecten

  Liever gisteren op examen gaan dan morgen? Dat kan bij Rijschool Geluk. Wij denken graag met je mee om de rijopleiding niet alleen te versnellen, maar ook te verkorten. Als jij dat wilt, dan helpen wij jou graag met een extra kort traject. Wij zorgen ervoor dat de rijlessen efficiënt ingevuld worden, zodat je niet meer lessen rijdt dan nodig is. Neem contact met ons op of kijk bij spoedcursussen voor onze versnelde mogelijkheden.

 • Voordelige tarieven

  Wij beseffen heel goed dat een rijbewijs halen een prijzige aangelegenheid kan worden. Wij leiden mensen op volgens onze bewezen effectieve lesmethodes en maken gebruik van de modernste middelen, waardoor kandidaten vlot de rijopleiding kunnen doorlopen en snel slagen voor het praktijkexamen. Wij hebben dan ook voordelige tarieven, aantrekkelijke actiepakketten en leuke aanbiedingen.