• Rijschool Geluk

 • Handgeschakeld

  Direct naar de pagina voor het rijbewijs B in een handgechakelde auto.

  meer info

  Handgeschakeld

  Direct naar de pagina voor het rijbewijs B in een handgechakelde auto.

  meer info

 • Automaat

  Direct naar de pagina voor het rijbewijs B in een Automaat auto.

  meer info

  Automaat

  Direct naar de pagina voor het rijbewijs B in een Automaat auto.

  meer info

 • Rijschool Geluk

  Voor het volgen van rijlessen ben je bij Rijschool Geluk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd als rijschool in het geven van les in een schakelauto of een automaat. Bij Rijschool Geluk ben je verzekerd van een vakkundige aanpak door mensen met kennis van zaken. Wij weten dat een persoonlijke aanpak belangrijk is. Het lesprogramma wordt per cursist aangepast zodat, iedereen maatwerk krijgt. De één wilt een extra rustige aanpak, terwijl de ander juist heel vlot alles wilt doorlopen. Ook luisteren wij graag naar jouw bijzondere wensen als het om autorijden gaat.

  Wij leren iedereen graag op zijn eigen manier een goede verkeersdeelnemer worden. We leren je omgaan met het voertuig en het verkeer en leren je hoe je op een veilige manier van A naar B komt. Rijschool Geluk biedt naast de reguliere trajecten voor het automaat rijbewijs ook trajecten aan voor mensen met een medische beperking. Je kunt hierbij denken aan psychische zaken, zoals autisme, concentratiestoornissen of een leerachterstand. Ook met fysieke beperkingen, zoals motorische problemen weten wij raad. Is het probleem te specialistisch, dan zoeken wij graag met u mee binnen ons uitgebreide netwerk naar een passende oplossing.

  Rijschool Geluk is een verkeersschool in Brabant en Zeeland. We verzorgen rijlessen in de regio's gemeenten Steenbergen, Eiland Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal en de Zeeuwse-eilanden. Je kunt bij Rijschool Geluk terecht voor het halen van je autorijbewijs, zowel handgeschakeld als automaat. Wij vergroten jouw mobiliteit en vrijheidsbeleving.

  Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weten we wat de klant wil. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Onze missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

 • Onze Services

 • Ben je op zoek naar een goede rijschool voor autorijles? Kom dan naar Rijschool Geluk.

  Meer info

 • Rijden in een automaat wordt steeds hipper. Tegenwoordig zie je steeds meer auto´s met een automatische versnellingsbak. Elektrische auto´s en hybride auto´s zijn altijd automaat, om maar een voorbeeld te noemen. 

  Meer info

 • Rijschool Geluk is een verkeersschool in Brabant en Zeeland. We verzorgen rijlessen in de regio's gemeenten Steenbergen, Eiland Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal en de Zeeuwse-eilanden. Je kunt bij Rijschool Geluk terecht voor het halen van je autorijbewijs, zowel handgeschakeld als automaat. Wij vergroten jouw mobiliteit en vrijheidsbeleving.

  Meer info

 • Tijdelijk geen acties

  Meer info

 • Verkeersdeelname kan natuurlijk niet zonder dat je de regels kent. Om op praktijkexamen voor het autorijbewijs te mogen gaan, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat.

  Meer info

 • De intensieve spoedcursus rijbewijs duurt 2 tot 6 weken waarin je alle aspecten van het autorijden aangeleerd wordt. Ideaal dus als je snel je autorijbewijs wilt halen.

  Meer info

 • Je mag tegenwoordig al beginnen met autorijlessen als je minimaal 16 jaar en 6 maanden oud bent. Het rijexamen kun je afleggen wanneer je 17 jaar bent geworden. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jezelf gekozen coach(es). Dit programma heet 2toDrive en via Rijschool Geluk kun je hier ook aan deelnemen.
  Ben je boven de 18 jaar, dan mag je onmiddellijk zelfstandig autorijden.

   

  Meer info