• Autorijles

 • Fase 1

  Voertuigbeheersing

  Tijdens het eerste deel van de autorijles opleiding leer je om het mechanische gedeelte van de auto te gebruiken. Na fase 1 kan je zelfstandig schakelen en alle bijzondere verrichtingen uitoefenen.

 • Fase 2

  Verkeersdeelneming

  In de fase verkeersdeelneming staat het vergroten van verkeersinzicht en bewustwording van het eigen kennen en kunnen centraal. Tijdens de autorijlessen leer je communiceren in het verkeer.

 • Fase 3

  Correctiefase

  In de laatste fase van de rijopleiding stomen wij je klaar voor het praktijkexamen autorijden. Tijdens de autorijlessen ligt de focus op het realiseren van zelfstandig en besluitvaardig rijgedrag.

 • Autorijles volgen

  Ben je op zoek naar een goede rijschool voor autorijles? Kom dan naar Rijschool Geluk. Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer vlot en veilig autorijden. Wij hebben diverse lespakketten voor het volgen van autorijlessen ontwikkeld waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid.

 • Proefexamen en examentraining

  Het proefexamen is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het praktijkexamen autorijden en om eventuele nervositeit weg te nemen. Bij het proefexamen autorijden bespreken we jouw sterke punten, maar ook de aandachtspunten. Zo ga je goed voorbereid naar het praktijkexamen.

  Door het volgen van een proefexamen en examentraining wordt je kans van slagen bij het echte praktijkexamen aanzienlijk vergroot. Bekijk hiervoor ons optionele Sterpakket.

 • Stedenrit inclusief snelwegtraining

  In de Randstad is het manoeuvreren door het dagelijkse verkeer een stuk lastiger. Om je kennis te laten maken met trams, grote verkeerspleinen, agressievere weggebruikers en onduidelijke kruisingen, bezoeken we tijdens de stedenrit een stad in de Randstad. We leren je rijvaardigheden gebruiken die je nog vaak in het verkeer zal gaan toepassen. Door het volgen van de stedenrit heb je aanzienlijk minder rijlessen nodig tijdens de rijopleiding auto.

 • Regio's

  Wij verzorgen autorijlessen in de volgende regio's: gemeenten Steenbergen, Eiland Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal en de Zeeuwse-eilanden. 
  Buiten deze regio's verwijzen we je graag door naar Rijschool Yellow (Breda en regio Dordrecht)